Suojauksen ottaminen käyttöön käyttämällä laitteiston virtualisointia

Suojauksen ottaminen käyttöön käyttämällä laitteiston virtualisointia:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Tietosuoja-asetuksetSuojattu syöttötila.
  4. Valitse Käytä laitteiston virtualisointia, jos saatavilla -valintaruutu. Tämä valintaruutu on näkyvissä, kun sovellus on asennettu 64-bittistä Windows 8-, Windows 8.1- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmää käyttävälle tietokoneelle.
  5. Valitse Käytä laitteiston virtualisoinnin edistyneitä ominaisuuksia -valintaruutu, jos haluat ottaa käyttöön laitteiston virtualisoinnin, kun käyttöjärjestelmä käynnistyy.

Jos laitteiston kiihdytys on poistettu käytöstä tietokoneellasi, suojaus laitteiston kiihdytystä käyttämällä poistetaan käytöstä.